Куциноски: Нема простор за паника, Студентскиот дом во Охрид не е претворен во карантин

Најавата која произлезе по денешната работна средба со градоначалникот на општина Охрид Константин Георгиески дека доколку е потребно Студентскиот дом

повеќе...

Стручна дебата за поголема безбедност на домот и семејството

„Безбедноста на домот-преку превенција на новите закани и безбедносни ризици” беше насловена стручната дебата која се одржа денеска во Општина

повеќе...