За крај на 2019 година, ФФМ донираше повеќе од 2000 топки за клубовите од Детска лига

Фудбалската федерација на Македонија организираше семинар за родители и претставници на клубови кои се натпреваруваа во Детска лига на ФФМ.

повеќе...

СОС БАЛКАНМЕДИА со најголема донаторска акција за лицата со посебни потреби и ранливи групи на граѓани во историјата на Охрид

Здружението за еднаква застапеност на лица со посебни Потреби во медиумите СОС БАЛКАНМЕДИА – Охрид, денеска, во просториите на компанијата

повеќе...

ИПА – регион Охрид ќе се вклучи во хуманитарната акција за помош на малата Мила Димоска

Интернационалната полициска асоцијација регион Охрид, активно ќе се вклучи во хуманитарната акција за помош на малата Мила Димоска од Охрид

повеќе...

Ќе се одбележи Неделата на солидарноста „Вашиот прилог – значајна помош“

Во рамките на социјално-хуманитарната дејност, а по повод одбележување на Неделата на солидарност од 15 – 21 април 2019, под

повеќе...

ОУ „Григор Прличев“ ја поддржа акцијата на Црвен крст за промоција на хумани вредности

Учениците и вработените од основното училиште „Григор Прличев“ ја поддржаа програмата на Црвен крст Охрид: Црвен крст во акција –промоција

повеќе...

Хуманитарна собирна акција на Црвен Крст Охрид „Вашиот прилог – Значајна помош“

Во рамките на социјално-хуманитарната дејност, а по повод одбележување на Неделата на солидарност од 16 – 22 април 2018, под

повеќе...