Донација на облека од Здружение на пензионери од Охрид и Дебрца во Црвен крст Охрид

Здружението на пензионери од oпштина Охрид и Дебрца согласно програмските активности, а по повод состојбата со корона вирусот КОВИД-19, преку

повеќе...

Здружението на пензионери донираше заштитни маски во Црвен крст Охрид

Здружението на пензионери Охрид и Дебрца, денеска на Општинскиот Црвен крст му врачи одредена количина на заштитни маски за повеќекратна

повеќе...

СДСМ Охрид подели 150 хуманитарни пакети на социјално загрозени семејства во пресрет на Велигден

Во пресрет на еден од најголемите христијански празници Велигден со желба во секој дом да се почувствува убавината, мирот и

повеќе...

ИПА-регион Охрид: Заштитни маски и благодарност за професионалноста на новинарите

Интернационалната полициска асоцијација, за регионот Охрид, на новинарите и медиумските работници, кои се членови на Регионалното здружение на ЗНМ, од

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ Струга подели пакети со продукти на граѓани на кои им се потребни

„Кога човештвото ќе се обедини, не постојат граници! Во пресрет на големиот христијански празник, Христовото Воскресение – Велигден, ОК на

повеќе...

Донација од ЈП „Билјанини Извори“ за потребите на одделот за геријатрија

ЈП „Билјанини Извори“ денес во одделот за геријатрија при Општата болница – Охрид, донираше 6 анти-декубитни душеци и две ПВЦ

повеќе...

Општина Охрид доби противпожарно возило како донација од Германија

Општина Охрид доби специјално товарно противпожарно возило како донација од членовите на социјалдемократскиот општински совет на Тутлинген-Меринген, Германија. Се работи

повеќе...