Од среда започнуваат уписите за есенскиот циклус од Бреинобреин програмата

Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид во есенскиот циклус, започнува со уписи на нови деца од 4-14

повеќе...

Финансиската едукација станува предизвик за учениците во земјава

Одѕивот на јавниот повик за учество во Европскиот квиз на парите укажува дека во текот на следниве месеци учениците од нашава земја

повеќе...

Во тек се уписите за есенскиот циклус од едукативната програма Време е за книга – Children story hour

Црвен крст Охрид со задоволство го најавува почетокот на есенскиот циклус од едукативната програма ВРЕМЕ Е ЗА КНИГА – CHILDREN

повеќе...

Традиционална хуманитарна акција „Даруваме радост за првачињата“

Традиционално и оваа година волонтерите од Клубот на млади при Црвен крст Охрид ја организираат хуманитарната акција „Даруваме радост за

повеќе...

Децата од градинките на едукативен сообраќаен час со панорамски автобус

Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата-Охрид, денеска ја продолжува националната кампања-недела за безбедност во сообраќајот „Го сакам градот

повеќе...

Во тек се уписите за пролетниот циклус од програмата „Час за детски приказни на англиски јазик“

Црвен крст Охрид го најавува почетокот на пролетниот циклус од едукативната програма ЧАС ЗА ДЕТСКИ ПРИКАЗНИ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК кој

повеќе...

Отворен ден во Центарот за компјутерски обуки на Семос Едукација и Лиго Дигитал

Денес се одржува отворен ден во просториите на Центарот за компјутерски обуки на Семос Едукација и Лиго Дигитал, кој е

повеќе...