Второодделенци од ОУ „Братство-Единство“ дел од креативна работилница за деца по повод 8-ми Март

Националната установа Библиотека „Григор Прличев“ Охрид во соработка со Почесниот конзулат на Руската Федерација одржа креативна работилница за деца на ден 06.03.2018 година

повеќе...