Мемед: Нема ниту трага ниту глас за повторно обновување на работата на локалниот совет на млади

Модерните и демократски држави и општини во светски рамки го прославуваат 12-ти август, меѓународен ден на младите, датум кога се

повеќе...

Здружението на граѓани „Титоисти“ Охрид со честитка за 1ви Мај

По повод 1-ви Мај, Меѓународниот празник на трудот, Здружението на граѓани „Титоисти”, упатува најискрени честитки до граѓаните на Општина Охрид,

повеќе...

Благодарница за градоначалникот Ногачески за успешната соработка и афирмацијата на активностите на здружението на ветераните во одбраната и безбедноста

На Езерската средба, организирана од Здружението на ветераните во одбраната и безбедноста, огранокот за општините Охрид и Дебрца на градоначалникот

повеќе...

Претставници од Здружението „Инклузија“ во посета на Собранието и Националниот младински совет

Здружението за мултикултурна интеграција „Инклузија“, Охрид вчера оствари посета на собранието на Република Северна Македонија и на Националниот Младински совет

повеќе...

На 9 март ќе се избира ново раководство на Здружението на пензионери од Охрид и Дебрца

На 23 февруари се одржа годишно собрание на Здружението на пензионери од Охрид и Дебрца. На собранието беше разгледан годишниот

повеќе...