СДСМ најавува повисок младински стандард и до крајот на идниот мандат невработеност под 17%

Изјава: Бојан Михајловски, член на ИО на СДММ Охрид СДСМ најавува повисок младински стандард и до крајот на идниот мандат

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Филипче си тера партиска „турнеја“ додека броиме рекордни бројки на новозаразени и починати

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати реакција до медиумите во врска со трибината на министерот Венко Филипче во Охрид. „Додека не денови,

повеќе...

Бакраческа: Обезбедување услови за вработување на повеќе од 50.000 млади и активно учество во донесувањето одлуки

Кандидатот за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во 5-тата изборна единица, д-р Грација Бакраческа, денес одржа прес-конференција на која истакна

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Зошто градоначалникот Георгиески формирал паралелно тело на Општинскиот кризен штаб?

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција, на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Во време кога институциите предводени од СДСМ катастрофално

повеќе...

Петкоска: Заштита на културното наследство во функција на промоција и афирмациjа на културните вредности

Кандидатот за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во 5-тата изборна единица, Лидија Петкоска денес одржа прес-конференција на која претстави дел

повеќе...

При крај е изведбата на нова бушотина за подобрување на водоснабдувањето во Требеништа, Горенци, Оровник и Подмоље

Активностите на локалната самоуправа предводена од Градоначалникот Зоран Ногачески од СДСМ, како и Јавното претпријатие за комунални дејности предводено од

повеќе...

Пецаков: Измена и дополнување, а потоа и носење на комплетно нов Закон за спорт

Кандидатот за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во 5-тата изборна единица, д-р Кирил Пецаков денес одржа прес-конференција, на која говореше

повеќе...

Бакраческа: Подобрувањето на квалитетот на животната средина е прашање на опстанок на младите во Македонија

Кандидатот за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во 5-тата изборна единица, д-р Грација Бакраческа, денес одржа прес-конференција на која истакна

повеќе...