10 златни медали за нашите пливачи-кадети на ЛЕН Меѓународниот пливачки митинг „Теута“

Македонската кадетска пливачка репрезентација изминатиов викенд учествуваше на ЛЕН Меѓународниот пливачки митинг „Теута“ во Драч, Албанија. Нашите пливачи остварија огромен

повеќе...