Милошевски: Од Охрид, нека одекне гласот на правото и правдата, гласот за убав Охрид, гласот за честита Македонија

Кандидатот за градоначалник на Охрид од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, д-р Митре Милошевски, денес одржа прес-конференција на која истакна: „Охрид припаѓа

повеќе...

Донев: На 5 Мај да излеземе и гласаме за подобро утре, поубав живот и убав Охрид

Претседателот на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Сашо Донев, денес одржа прес-конференција на која истакна: „На 5 мај Охрид

повеќе...

Георгиески: Ве повикувам во недела како во првиот круг, да испратиме порака дека враќање назад нема!

Кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ, Константин Георгиески, денес одржа прес-конференција, на која истакна: „Почитувана јавност, драги мои охриѓани!

повеќе...

Пецаков: Заложбата е создавање квалитетни спортски кадри и спортисти, кои ќе го промовираат спортот и Охрид како спортски град

Координаторот на советничката група во Советот на општина Охрид и член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Кирил Пецаков, денес

повеќе...

Милошевски: Секогаш мислиме за доброто на граѓаните како во градот така и во руралните средини

Кандидатот за градоначалник на Охрид од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, д-р Митре Милошевски, денес одржа прес-конференција на која истакна: „Граѓаните сакаат

повеќе...

Милошевски: Модерно и современо образование за убав град

Кандидатот за градоначалник на Охрид од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, д-р Митре Милошевски, денес одржа прес-конференција на која истакна: „Образованието е

повеќе...

Георгиески: Оди Митре од врата на врата и се чуди како граѓаните не му веруваат

Кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ, Константин Георгиески, денес одржа прес-конференција, на која истакна: „По катастрофалниот пораз во првиот

повеќе...

Донев: За СДСМ и Георгиески посветеноста за проблемите на граѓаните е само лага пред избори

Денес во просториите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид се одржа прес-конференција на која говореше претседателот на Општинскиот комитет, Сашо Донев. „Со

повеќе...

Милошевски: Нов концепт за развој и промоција на туристичкиот развој

Кандидатот за градоначалник на Охрид од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, д-р Митре Милошевски, денес одржа прес-конференција на која истакна дека со

повеќе...