Завршна претстава од учениците од летниот камп во организација на Гете- институт

Изминатата недела во Охрид се одржа летен јазично – музички камп по германски јазик во организација на Гете – Институт

повеќе...

Во Охрид се одржува Летниот камп на партнерските училишта на Гете – Институт

Во Охрид во тек е Летен камп на во организација на Гете-институт Скопје, на кој учествуваат 33 ученици од партнерските

повеќе...

Детски креативен камп во Охрид, најмладите да црпат инспирација од вистинската уметност

Од денес до сабота, Охрид ќе биде домаќин на креативен камп за музика, сцена, лично и тимско усовршување, кој ќе

повеќе...

Младински мултикултурен камп за лидерски вештини, тимска работа и преземање иницијативи

Во текот на изминатиот викенд, во хотелот ‘’Коцарев’’ здружението за мултикултурна интеграција, ‘’Инклузија’’ од Охрид, одржа младински мултикултурен камп за

повеќе...