Нова фекална канализација кај економското училиште

Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат на поставување на фекална канализација околу СОСУ „Св.Кирил и Методиј“. Се поставуваат цевки со дијаметар

повеќе...

Градоначалникот Георгиески направи увид на активностите за санација на колекторскиот систем

Градоначалникот Константин Георгиески заедно со Министерот без ресор во Владата на Република Северна Македонија, Едмонд Адеми и директорот на Јавното

повеќе...

Реконструкција на атмосферската канализација на ул. „Коста Абраш“

Започнаа градежните  зафати за санација на мрежата за атмосферска канализација на  делот на ул. „Коста Абраш“ на потегот од пресекот

повеќе...

Екипи од „Нискоградба“ со активности на улиците „Спас Банџов“ и „Галичица“

Во рамки на предвидените активности за работа, надлежните служби за одржување на канализационата и атмосферска мрежа при ЈП „Нискоградба“ денеска

повеќе...