Интензивирани активностите за расчистување на просторот за сидрење на пловни возила

ЈП „Билјанини Извори“ ја информира јавноста дека ги интензивира активностите околу расчистување и уредување на просторот наменет за сидрење на

повеќе...

ЈП „Билјанини Извори“: Сопствениците да си ги дислоцираат понтоните

ЈП „Билјанини Извори“ после преземањето на просторот наменет за сидрење на пловни возила кој се наоѓа на м.в. „Студенчишта“, доделен

повеќе...

ЈП „Билјанини Извори“ го презеде стопанисувањето со просторот за сидрење на пловни објекти

Јавното претпријатие „Билјанини Извори“ од денес го презеде на времено користење, стопанисување и одржување недвижниот имот-градежно земјиште наменето за сидрење

повеќе...

Утре ќе се одржи 19та Меѓународна регата во кајак кану на мирни води „Охрид 2019“

Утре (17.08.2019 година), во Охрид ќе се одржи 19та ИЦФ Меѓународна Илинденска регата во кајак кану на мирни води „Охрид

повеќе...

Пронајдено безживотно тело во водите на Охридското Езеро кај мостот на каналот „Студенчишта“

Безживотно тело е забележано во водите на Охридското Езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

повеќе...