Отворена канцеларија на пратеничката Жаклина Лазаревска за комуникација со граѓаните

Од утре во старата зграда на охридскиот пазар ќе биде отворена канцеларија за комуникација со граѓаните на пратеничката од Охрид,

повеќе...

Од наредната недела ќе почне со работа советничката канцеларија во општина Охрид

Од наредната недела советниците при Советот на општина Охрид ќе започнат со дежурства со цел да им излезат во пресрет

повеќе...