Георгиески: Охрид добива современ градски кеј

Кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ, Константин Георгиески, денес одржа прес-конференција на која го најави новоизготвениот Проект за реконструкција

повеќе...

Започнаа градежните работи на улицата „Кеј Македонија“ во Охрид

Деновиве на улицата „Кеј Македонија“ започнаа градежни активности околу реконструкцијата на истата. Поради тоа улицата е затворена за сообраќај и

повеќе...