Лајонс клубот Лихнидос од Охрид, 10-годишнината ја слави со изложба „500 години генијалност“, во чест и слава на Леонардо да Винчи

  Лајонс клуботот Лихнидос, од Охрид, и досега познат по многу иницијативи од непосредна корист за граѓанството, одбра, својата десетгодишнина

повеќе...

Клуб на млади лекари: Најавениот проект за вработување на млади лекари е од особена важност да успее

Клубот на млади лекари испрати соопштение во врска со последната новина во низата промени за повисок стандард и подобри услови на

повеќе...

ГФК „Лихнидос“ подготвен за новата фудбалска сезона

Градскиот фудбалски клуб „Лихнидос“ со новото раководство и финансиската поддршка на Локалната самоуправа, како што беше речено на денешната прес-конференција

повеќе...

МКФ: Клубовите кои ќе се натпреваруваат во Првата лига да ги исполнат обврските за котизација

Македонската кошаркарска федерација испрати известување до сите клубови кои идната сезона (2018/2019) ќе се натпреваруваат во машката сениорска конкуренција (Прва

повеќе...

Охрид утре домаќин на првиот Меѓународен Меморијален Атлетски Митинг „Влатко Димитров“

Охрид утре ќе биде домаќин на првиот Меѓународен Меморијален Атлетски Митинг„ Влатко Димитров“. Атлетскиот Клуб „Охрид” заедно со Атлетската Федерација

повеќе...