Словенечкиот издавач „Цанкарјева заложба“ го објави романот „Времето на козите“ од Луан Старова

Деновиве, во издание на престижната словенечка издавачка куќа „Цанкарјева заложба“, во Љубљана, во едицијата „модерни класици“, е објавен романот „Времето

повеќе...

На 11ти јули ќе биде промовирана книгата „Дијамантско Лидерство“ од Виктор Куновски

Во Националната установа Библиотека „Григор Прличев“ на 11 јули со почеток во 18 часот ќе биде претставена книгата „Дијамантско Лидерство“

повеќе...

Во понеделник ќе биде промовирана книгата „Збунки“ од Ана Цветаноска

Следната недела во НУ Библиотека „Григор Прличев“ промоција на „Збунки“ од А. Цветаноска и традиционалната изложба на книги – „Родени

повеќе...