Навремено расчистен просторот околу пристаништето пред „Богојавление – Водици“

Денешните поволни временски услови овозможија темелно расчистување на снежните наноси од пристаништето и потегот од кружниот тек на градскиот плоштад

повеќе...

Граѓаните да ги дислоцираат возилата и да го исчистат снегот пред нивните објекти

Заради најавените минусни температури во наредните денови, ЈП „Охридски Комуналец“ апелира и ги потсетува граѓаните на општина Охрид, куќните совети

повеќе...

Екипите на ЈП „Охридски Комуналец“ интензивно го расчистуваат снегот

Снегот кој континуирано паѓа во изминатото деноноќие непрекинато создава нова снежна покривка, па  службите на ЈП „Охридски Комуналец“ се максимално

повеќе...