Таневски: Ве повикувам на утрешната трибина на СДСМ во Центарот за култура во Охрид

Во просториите на ОО на СДСМ Охрид денес се одржа прес-конференција, на која говореше претседателот на СДСМ, Лазе Таневски. Таневски

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Масовното труење на бездомни кучиња на градскиот плоштад ја згрози јавноста

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција пред Општина Охрид, на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Масовното труење на бездомни кучиња

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Повеќе од две години локална власт на СДСМ, повеќе од две години неработа и негрижа, лаги и измами, урбана мафија, непотизам и партизација

Денес во просториите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид се одржа прес-конференција, на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Повеќе од две години

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Мерко без да ја почитува одлуката на Советот, донесе решение улиците „15ти Корпус“ и „Пролетерски Бригади“ да останат еднонасочни

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга денес одржа прес-конференција на која говореше портпаролот Мартина Јанковска Стојаноска. „Стружани од денес со нови давачки! Коалицијата

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Антикорупциската комисија треба веднаш да констатира состојба на судир на интереси кај советникот Ставрески

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид одржа прес-конференција на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Власта на СДСМ предвoдена од градоначалникот Константин Георгиески е

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Зарем УНЕСКО треба да Ви каже за дивоградбите за кои се правите дека не ги гледате?

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес пред општинската зграда одржа прес-конференција, на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Владата на Зоран Заев и

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ и Георгиески се уценети и не планираат да стават крај на урбаното дивеење во Охрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „СДСМ и градоначалникот Константин Георгиески дозволија да не

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид: Младите не бараат ништо друго освен тоа што сте им го ветиле

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција, на која говореше Александар Здравевски, претседател на УМС ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид. „Ветувањата за Живот

повеќе...

Арнаудоски: Дали учениците и наставниците се изложуваат на опасност поради скратените средства за промена на кровните конструкции?

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција пред охридската Гимназија, на која говореше Илија Арнаудоски, советник во Советот на општина Охрид.

повеќе...