Во тек е имплементацијата на проектот „Дувалo: од предизвик до решение – Промоција и заштита за одржлива заедница“

Во тек е имплементација на проектот „Дувалo: од предизвик до решение – Промоција и заштита за одржлива заедница“. Основна цел

повеќе...

Водата во Свиништа, Завој, Куратица, Опеница и Косел сè уште не е безбедна за пиење

При повторената контрола и анализа на квалитетот на водата за пиење од селските водоводи во општина Охрид извршена на 14

повеќе...

Водата во Свиништа, Завој, Куратица, Опеница и Косел не е безбедна за пиење

При извршената редовна контрола на квалитетот на водата за пиење во дел од селските водоводи во општина Охрид извршена на

повеќе...

Средба на градоначалникот Стојаноски со жителите на Ливоишта, Вапила и Косел

Синоќа, градоначалникот Јован Стојаноски, имаше средба со  жителите на месните заедници од Косел, Вапила и Ливоишта. И на овие средби

повеќе...