Црвен крст им додели признанија на најзаслужните крводарители во Охрид

Црвениот крст го одбележува 17 ти март, Денот на крводарителството во Македонија и Денот на Црвениот крст на Македонија. По

повеќе...

Црвен крст ќе им додели признанија на најзаслужните крводарители во Охрид и Дебрца

Перманентна работа за промовирање и унапредување на крводарителството на територијата на општините Охрид и Дебрца е заложба која Црвен крст

повеќе...

Вработените во Рамстор Македонија ја покажаа својата хуманост дарувајќи крв

Своето 13 годишно постоење и активна работа во Македонија, компанијата Рамстор Македонија го одбележа на хуман начин, како партнер на

повеќе...

Крводарителска акција на СВР и граничната полиција

Секторот за внатрешни работи Охрид и граничната полиција Регионален центар Запад, денеска ќе реализираат доброволна крводарителска акција. Полициските и другите

повеќе...

Црвен крст Охрид утре организира крводарителска акција

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во

повеќе...

Честитка од Црвен крст Охрид по повод Светскиот ден на крводарителството

По повод 14 јуни, Светскиот ден на крводерителството Црвен крст Охрид упатува честитка и благодарност до сите крводарители, мотиватори, поединци,

повеќе...