Крводарителска акција во Центарот за култура „Григор Прличев“ (14.09.2019)

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид, Црвен

повеќе...

Крводарителска акција за празникот Св.Климент

Традиционалната крводарителска акција која во организација на Црвен крст Охрид секоја година се одржува за празникот Св.Климент, и оваа година

повеќе...

Црвен крст Охрид организира вонредна крводарителска акција

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во

повеќе...

Во среда ќе се реализира крводарителска акција во просториите на ОСУ „Св.Климент Охридски“

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во

повеќе...

Вработените во Рамстор Македонија ја покажаа својата хуманост дарувајќи крв

Своето 13 годишно постоење и активна работа во Македонија, компанијата Рамстор Македонија го одбележа на хуман начин, како партнер на

повеќе...

Здравствено-превентивни прегледи на Градскиот плоштад во Охрид

Во пресрет на празникот Илинден, а со цел превентивна грижа за здравјето на населението, особено за време на летниот период,

повеќе...

Црвен крст Охрид утре организира крводарителска акција

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во

повеќе...

Честитка од Црвен крст Охрид по повод Светскиот ден на крводарителството

По повод 14 јуни, Светскиот ден на крводерителството Црвен крст Охрид упатува честитка и благодарност до сите крводарители, мотиватори, поединци,

повеќе...