Конкурс за пријавување на кандидати за бесплатни курсеви за готвачи, заварувачи, сметководители и германски јазик

Врз основа на член 50 став 1 точка 16 од Законот за локална самоуправа („Сл. весник на Р.М.“ бр. 5/02)

повеќе...

Започнуваат бесплатните курсеви за монтери на електрични инсталации, заварувачи и полски јазик

Согласно годишната програма на секторот за ТЛЕР за 2018 година во која е предвидено да се реализираат стручни обуки за

повеќе...

Црвен крст Охрид започнува нов циклус на подготовка на кандидати за полагање на TOEFL

Поради големиот интерес Црвен крст Охрид започнува нов, пролетен циклус на подготовка на кандидати за полагање на TOEFL (Test of

повеќе...