Божиновски: Кога ќе се реши проблемот со кучињата скитници во Охрид?

Денес во ВМРО-ДПМНЕ Охрид се одржа прес-конференција на која говореше портпаролот на Општинскиот комитет, Перчо Божиновски. „Охрид стана небезбедно место

повеќе...