ВМРО-ДПМНЕ: Оваа Локална власт не презема ништо за решавање на проблемот со кучињата-скитници

Денес во просториите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид се одржа прес-конференција, на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Градоначалникот Константин Георгиески и

повеќе...

Реакција од ЈП „Охридски Комуналец“ во врска со пресот на ВМРО-ДПМНЕ за проблемот со бездомните кучиња

Во врска со прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид за проблемот со бездомните кучиња, реакција испрати ЈП „Охридски Комуналец“ во која

повеќе...

Божиновски: Кога ќе се реши проблемот со кучињата скитници во Охрид?

Денес во ВМРО-ДПМНЕ Охрид се одржа прес-конференција на која говореше портпаролот на Општинскиот комитет, Перчо Божиновски. „Охрид стана небезбедно место

повеќе...

Се контролираат општините дали и колку имаат воспоставено систем за контрола на популацијата бездомни кучиња

Агенцијата за храна и ветеринарство активно работи на создавање услови за решавање на проблемот со бездомните кучиња. Испратен е допис

повеќе...