Волонтери/акцијаши на „Брег на младоста“ Охрид ќе учествуваат на Меѓународна волонтерска акција – Скопје

Волонтери/акцијаши на „Брегот на младоста“ Охрид ќе учествуваат на Меѓународната волонтерска акција- Скопје на нашите дланки 1963-2018, 55 години од

повеќе...

АК „Брег на младоста“ ќе биде дел од означувањето на туристичката сезона за поубав Охрид

Акцијашкиот клуб „Брег на маладоста“ не мирува. Членовите со својот ентузијазам, енергија и младост активно ќе се вклучат во организација

повеќе...