Младата пијанистка Чочиева ја збогати културната понуда на „Охридско лето“

Националната установа „Охридско лето“ приреди ново уметничко доживување за љубителите на класичната музика преку концертот на руската пијанистка Злата Чочиева

повеќе...

Викендов на Охридско лето – концерт на пијанистката Злата Чочиева

Фестивалот „Охридско лето“ за љубителите на уметноста викендов носи ново музичко доживување преку настапот на младата руската пијанистка со светска

повеќе...

Руската пијанистка со светска слава Злата Чочиева ќе настапи на 3 март на Охридско лето

Младата руската пијанистка со светска слава, Злата Чочиева, на 3 март ќе одржи концерт во рамките на фестивалската програма на

повеќе...

„Охридско лето“ организира концерт во спомен на покојниот градоначалник Стојаноски

Фестивалот „Охридско лето“ на 12 јануари ќе организира концерт на класична музика на кој ќе настапат младите српски солисти Александра

повеќе...

Во чест на јубилејот, песната „Небо мастило“ од Камелеон доби ремикс и видео спот

Како дел од промотивните активности за големиот концерт на групата Камелеон, познатиот охридски Dj и продуцент Dj Regie Rules изработи

повеќе...