Екипите на ЈП „Охридски Комуналец“ интензивно го расчистуваат снегот

Снегот кој континуирано паѓа во изминатото деноноќие непрекинато создава нова снежна покривка, па  службите на ЈП „Охридски Комуналец“ се максимално

повеќе...

Невремето ги преплави улиците во Охрид

Невремето што денес во 14:30 часот го зафати Охрид и огромното количество на дожд кој заврна предизвика поплавување на улиците.

повеќе...