Обука за основни принципи на управување со организации и процес за изработка на стратегија за односи со јавност за синдикалните организации

Македонското здружение за заштита при работа е прва професионална невладина организација на стручните лица за безбедност при работа која 50

повеќе...

Единиците на АРМ изведоа вежби на Центарот за обука на вода

Деновиве на Центарот за обука на вода во Охрид, Армијата на Репубика Македонија направи повеќе вежби за делување на вода,

повеќе...

Јавен повик за пријавување на кандидати за курс за спасители на отворени води

Црвен крст Охрид за потребите на Центарот за безбедност на вода при Црвен крст Охрид објавува повик за пријавување на

повеќе...

Спроведен експертски мониторинг на зимската обука за интернационални водичи во планина

Во периодот од 15 – 18.02.2018 година, на Попова Шапка беше спроведен експертски мониторинг на зимската обука која ја спроведува

повеќе...