ВМРО-ДПМНЕ: Лажната грижа на Тунтев и Лазаревска за охриѓани е очигледна

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „За СДСМ зборот беше збор, а за граѓаните ќе дојдеше

повеќе...