Вработените на паркинзите на ЈП „Билјанини Извори“ екипирани за расчистување на снегот

ЈП „Билјанини Извори“ известува дека поради тековната временската прогноза и снежните врнежи, директорката на ЈП „Билјанини Извори“ – Охрид ги

повеќе...

Сообраќајните столбчиња предизвик при паркирање

Сообраќајните столбчиња кои ова лето беа поставени на делови од зоната за паркирање очигледно нема да останат/траат долго. Имено, според

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Не се воведува ред во паркирањето, туку профит со проширување на зоните и поскап паркинг

ВМРО-ДПМНЕ Охрид испрати соопштение до медиумите, во кое стои: „СДСМ и градоначалникот Стојаноски со нивното безидејно неразумно однесување не се

повеќе...