Паркирано возило ја блокира велосипедската патека на „Туристичка“

Непрописно паркирано возило на велосипедска патека денес околу 11:00 часот на булеварот „Туристичка“ во Охрид. „Ајде, вози сега со точак.“

повеќе...

Градоначалникот Георгиески на разглед на патеката што води од Саат кулата до Горна Порта

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески заедно со претставници од Амбасадата на Швајцарија и од Центарот за развој на Југозападниот плански

повеќе...

Започна изградбата на патеката од Саат кулата до старото училиште „Св.Климент Охридски“

Во рамките на проектот за подобрување на патната инфраструктура во Југозападниот плански регион финансиран од Министерството за локална самоуправа, денеска

повеќе...