Средба на градоначалникот Стојаноски со концесионерите на охридските плажи

Денес на иницијатива на градоначалникот Јован Стојаноски, се одржа средба со концесионерите на охридските плажи. Во пресрет на летната сезона,

повеќе...

Пронајдено безживотно тело во водите на Охридското Езеро кај мостот на каналот „Студенчишта“

Безживотно тело е забележано во водите на Охридското Езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

повеќе...