Средба на градоначалникот Стојаноски со закупците на охридските плажи

Градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски денеска одржа работна средба со постојните и новозаинтересираните закупци  на охридските плажи на која се

повеќе...

Средба на градоначалникот Стојаноски со концесионерите на охридските плажи

Денес на иницијатива на градоначалникот Јован Стојаноски, се одржа средба со концесионерите на охридските плажи. Во пресрет на летната сезона,

повеќе...