Повик за поднесување на понуди (ППП) Проект за подобрување на општинските услуги (MSIP) кредит бр. 8651-MK MSIP-NCB-095-19

Повик за поднесување на понуди (ППП) РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ (MSIP) Кредит бр. 8651-MK MSIP-NCB-095-19

повеќе...

Јавен повик за поднесување барања за субвенционирање на опрема и услуги во локалното земјоделство и сточарство

Во согласност со Годишната програма на Секторот за туризам и локален економски развој предвидено e субвенционирање на набавка на опрема

повеќе...

Повик за поднесување на понуди за Репродукција на комуникациски, информативни и едукативни материјали за проектот CONSE-PP

   MK:  Општина Дебрца објавува Повик за поднесување на понуди за Репродукција на комуникациски, информативни и едукативни материјали за  проектот CONSE-PP  EN:

повеќе...

Јавниот повик за финансирање на програми и проекти од јавен интерес за 2019 година се става во мирување

Се известуваат сите апликанти кои аплицирале на Јавниот повик за финансирање на програми и проекти од Јавен интерес на општина

повеќе...

Јавен повик од НБРМ до основните и средните училишта во Република Македонија

Македонската банкарска асоцијација   во соработка со Министерството за образование и наука, Народната банка на Република Македонија  и Комисијата за хартии од

повеќе...

Јавен повик до доверителите на Општина Дебрца и доверителите на единките корисници основани од Општина Дебрца од областа на образованието

Јавен повик до доверителите на Општина Дебрца и доверителите на единките корисници основани од Општина Дебрца од областа на образованието

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга со повик до стружани да се приклучат на утрешниот протестен марш во Битола

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга испрати соопштение до медиумите со кое ги повикува сите заинтересирани граѓани да се приклучат на протестниот марш

повеќе...