Пецаков: Бараме разгледување на проблемите кои настанаа при исплата на штетите од земјотресите во општина Охрид во 2017

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид бара разгледување на проблемите кои настанаа при исплата на штетите од земјотресите во општина

повеќе...

Донев: Наместо проекти за охриѓани, СДСМ и в.д. градоначалникот Георгиески спроведуваат партиски вработувања

Наместо проекти за охриѓани, СДСМ и в.д градоначалникот Константин Георгиески спроведуваат партиски вработувања, обвини претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Сашо

повеќе...

Божиновски: Катастрофална е состојбата со зимското одржување и отстранувањето на снегот, Георгиески да се зафати со работа

Денес во просториите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид се одржа прес-конференција на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Катастрофална е состојбата со

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Државниот инспекторат за локална самоуправа да изврши вонреден инспекциски надзор за работата на Општина Струга

Денес во Струга се одржа прес-конференција на која говореше координаторот на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга, Дејан Пауноски. „Почитувани

повеќе...

Донев: Ги повикуваме членовите на ВМРО-ДПМНЕ да го ажурираат своето членство, а неопределените да се зачленат

Денес се одржа прес-конференција на која говореше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Сашо Донев. „Само рамо до рамо, сите заедно

повеќе...

Петкоска: Градоначалникот Стојаноски со пратениците Лазаревска и Тунтев оставија пристаништето да се распаѓа пред очите на охриѓани

Денес на Градското пристаниште во Охрид се одржа прес-конференција на гоја говореше Лидија Петкоска, советник од ВМРО-ДПМНЕ во Советот на

повеќе...

Божиновски: Оценката за Стојаноски и Лазаревска како просветни работници е недоволен (1)

Денес во просториите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид се одржа прес-конференција на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Оценката за Стојаноски и

повеќе...

СДСМ: За оваа грешка најмалку се одговорни МОН и пратеничката Лазаревска

Во врска со прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид за задоцнетите плати во образованието, реакција испрати ОО на СДСМ Охрид во која

повеќе...

Божиновски: СДСМ и Стојаноски го нарушија угледот, достоинството и дигнитетот на наставничката професија, платите веднаш да бидат исплатени

Денес во просториите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид се одржа прес-конференција на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Прангите на СДСМ и

повеќе...