Повредени две лица во сообраќајна незгода кај Лагадин

На 30.11.2019 година во 13:10 часот, на регионалниот пат пат Охрид – „Св.Наум“ кај населбата „Лагадин“, случена е сообраќајна незгода

повеќе...

Двајца охриѓани затекнати при бесправен риболов на крап со мрежа

Утрово (26.11.2019) во 06:20 часот, полициски службеници од полициската станица за граничен надзор „Охридско езеро“, на подрачјето од рекреативната зона

повеќе...

Повредени четири лица во сообраќајка на крстосницата од регионалниот пат Струга – Дебар и локален пат за с.Долна Белица

На 04.11.2019 во 12.35 часот на крстосница од регионалниот пат Струга – Дебар и локален пат за с.Долна Белица, струшко,

повеќе...