Лазаревска: Предлог законот за основно образование е прогресивен, обезбедува инклузија и подобар квалитет во наставата

Пратеничката од СДСМ, Жаклина Лазаревска на денешната собраниска седница ги претстави придобивките за учениците и нацата од новиот Предлог закон

повеќе...

Отворена канцеларија на пратеничката Жаклина Лазаревска за комуникација со граѓаните

Од утре во старата зграда на охридскиот пазар ќе биде отворена канцеларија за комуникација со граѓаните на пратеничката од Охрид,

повеќе...

Пратеничката Лазаревска со прашање до премиерот Заев за колекторот во Охрид

Пратеничката од Охрид, Жаклина Лазаревска денес во Собранието на Р.Македонија со прашање до премиерот Зоран Заев, за колекторот. Одговорот од

повеќе...