Презентиран Проектот „Археолошка топографија на старите градови и тврдини во општина Дебрца 2018“

Денес во Општина Дебрца беа презентирани резултатите од Проектот „Археолошка топографија на старите градови и тврдини во општина Дебрца 2018“. Во

повеќе...

Презентација за финансиската поддршка на инвестициите

Во организација на Локалната самоуправа, денес се одржа презентација за финансиската поддршка на инвестициите, на која учествуваа охридски стопанственици и

повеќе...

Презентирани придобивките од програмата за култура „Креативна Европа“

Во зградата на општина Охрид претставници од Министерството за култура на Р. Македонија одржаа инфосесија со цел да се информираат

повеќе...

Кико и Марија ДООЕЛ Охрид го презентираше озонерот за чистење на простории

Кико и Марија ДООЕЛ Охрид денес изврши презентација на озонерот за чистење на простории. Презентацијата беше извршена во хотелот Тино

повеќе...

Јавни анкети и јавни презентации по Предлог – Урбанистичкиот план за Волино, Злести, Издеглавје и Климештани

Соопштение: Јавна анкета и јавна презентација по Предлог – Урбанистичкиот план за с. Волино Врз основа на член 35 став

повеќе...