Црвен крст ќе им додели признанија на најзаслужните крводарители во Охрид и Дебрца

Перманентна работа за промовирање и унапредување на крводарителството на територијата на општините Охрид и Дебрца е заложба која Црвен крст

повеќе...

Доделени признанија на партнерите и поддржувачите на „Охрид трчаТ“ 2018

Со доделување на признанија на партнерите и поддржувачите (приватен сектор, институции, волонтери, физички лица, јавни служби и медиумите) на завршната

повеќе...

Распишани конкурсите за наградата и повелбите – Патрон на градот „Св.Климент Охридски“

Градоначалникот Јован Стојаноски и Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделување на награди и признанија при Советот на општина

повеќе...