Утре ќе се одржи 19та Меѓународна регата во кајак кану на мирни води „Охрид 2019“

Утре (17.08.2019 година), во Охрид ќе се одржи 19та ИЦФ Меѓународна Илинденска регата во кајак кану на мирни води „Охрид

повеќе...

Викендов во Охрид ќе се одржи ревијален ватерполо турнир

Овој викенд, сабота и недела, 8-ми и 9-ти септември на Градското пристаниште во Охрид ќе се одржи ревијален ватерполо турнир.

повеќе...