Од среда започнуваат уписите за есенскиот циклус од Бреинобреин програмата

Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид во есенскиот циклус, започнува со уписи на нови деца од 4-14

повеќе...

Јавен оглас за работно ангажирање на невработени лица по Годишната програма за јавни работи

Општина Дебрца има потреба од работно ангажирање на 3 работници за времетраење од три месеци, за извршување на јавни работи

повеќе...

Програма за одбележување на 24-ти мај Денот на сесловенските просветители Свети Кирил и Методиј

Со пригодна програма Општина Охрид ќе го одбележи  24-ти мај  Денот на Сесловенските просветители Свети Кирил и Методиј Програма: 23.05.2019

повеќе...

Конкурс за учество во ФУЛБРАЈТ Студентска програма во САД за Академската 2020-2021 година

Министерството за образование и наука информира дека во тек е конкурс за учество во Фулбрајт студентската програма,  во Соединетите Американски

повеќе...

Предновогодишна средба на децата кои ја посетуваат Бреинобреин програмата

Центарот за развивање на животни вештини Бреинобреин-Црвен крст Охрид, традиционално, крајот на годината го обележува со предновогодишна средба на сите

повеќе...