Националната мрежа за борба против хомофобија и трансфобија со реакција по повод изјавата на премиерот Заев

Националната мрежа за борба против хомофобија и трансфобија испрати реакција до медиумите по повод изјавата на премиерот Заев. „Почитуван премиере

повеќе...

Општина: Таква е сликата во образованието во Охрид, која што ја оставивте Вие господа од ВМРО-ДПМНЕ

Во врска со прес-конференцијата на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Општина Охрид испрати реакција до медиумите во која стои: „Лаги,

повеќе...

Мемед: Нема ниту трага ниту глас за повторно обновување на работата на локалниот совет на млади

Модерните и демократски држави и општини во светски рамки го прославуваат 12-ти август, меѓународен ден на младите, датум кога се

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Ги запрашал ли Паскали аптекарите дека идејата за укинувањето на квотите не е добра?

ВМРО – ДПМНЕ ОК Охрид испрати реакција, во врска со прес-конференцијата на Секретарот на ОО на СДСМ – Охрид, Васко

повеќе...

Директорот Алексијоски ги демантира изнесените невистини на прес-конференцијата од ВМРО-ДПМНЕ

Во врска со денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, реакција испрати генералниот директор на МЈП „Проаква“ РЕ Водовод – Охрид,

повеќе...

Георгиески: Охрид долго време ќе закрепнува од владеењето и политиките на ДПМНЕ

Во врска со прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, со реакција излезе градоначалникот Константин Георгиески во која стои: „Интересно, и за

повеќе...

Георгиески: Во паралелниот универзум на ова ДПМНЕ белото е црно, а лагата е вистина

Во врска со прес-конференцијата на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, кој го обвини Градоначалникот на Охрид дека со раздолжувањето на

повеќе...

Општина Охрид: Да се става теснопартискиот над јавниот интерес и натаму е практика на ВМРО-ДПМНЕ

Во врска со денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Општина Охрид испрати реакција во која стои: „Да се става теснопартискиот

повеќе...

Реакција од ЈП „Охридски Комуналец“ во врска со пресот на ВМРО-ДПМНЕ за проблемот со бездомните кучиња

Во врска со прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид за проблемот со бездомните кучиња, реакција испрати ЈП „Охридски Комуналец“ во која

повеќе...