Директорот Алексијоски ги демантира изнесените невистини на прес-конференцијата од ВМРО-ДПМНЕ

Во врска со денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, реакција испрати генералниот директор на МЈП „Проаква“ РЕ Водовод – Охрид,

повеќе...

Георгиески: Охрид долго време ќе закрепнува од владеењето и политиките на ДПМНЕ

Во врска со прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, со реакција излезе градоначалникот Константин Георгиески во која стои: „Интересно, и за

повеќе...

Георгиески: Во паралелниот универзум на ова ДПМНЕ белото е црно, а лагата е вистина

Во врска со прес-конференцијата на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, кој го обвини Градоначалникот на Охрид дека со раздолжувањето на

повеќе...

Општина Охрид: Да се става теснопартискиот над јавниот интерес и натаму е практика на ВМРО-ДПМНЕ

Во врска со денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Општина Охрид испрати реакција во која стои: „Да се става теснопартискиот

повеќе...

Реакција од ЈП „Охридски Комуналец“ во врска со пресот на ВМРО-ДПМНЕ за проблемот со бездомните кучиња

Во врска со прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид за проблемот со бездомните кучиња, реакција испрати ЈП „Охридски Комуналец“ во која

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид: СДСМ призна дека има криминал во исплатите на штетите од земјотресите

Во врска со прес-конференцијата на в.д. градоначалникот Константин Георгиески, реакција испрати ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид во која стои: „СДСМ призна дека

повеќе...

Општина: Комисијата за процена и утврдување на висината на штета настаната од природни непогоди беше формирана од претходната локална власт на ВМРО-ДПМНЕ

Во врска со прес-конференцијата на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, реакција испрати Општина Охрид, во која стои: „Со низа неаргументирани

повеќе...