„Охридско лето“ во знакот на 58-от роденден

Фестивалот „Охридско лето“, најголемата музичко-сценска манифестација во Република Македонија и  препознатлив белег  на македонскиот културен идентитет во целиот свет, денеска

повеќе...

WebOhrid – 5 години Ваш објективен прозорец

Пред точно пет години и сосема симболично на 12.12.2012 во 12 часот 12 минути и 12 секунди започна со работа

повеќе...