СВР со апел за почитување на правилата и прописите во услови на зголемена фреквенција во сообраќајот

Во услови на зголемена фрекфенција во сообраќајот на целото подрачјеа на СВР Охрид, упатуваме апел до сите учесници во сообраќајот

повеќе...

Граѓаните кои чуваат куче надвор од својот дом прецизно да го наведат времето и местото за дохрана во нивните барања

СВР Охрид ги информира граѓаните кои доставуваат барање за дозвола за движење за време на полициски час посебно за време

повеќе...