Пецаков: Бараме разгледување на проблемите кои настанаа при исплата на штетите од земјотресите во општина Охрид во 2017

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид бара разгледување на проблемите кои настанаа при исплата на штетите од земјотресите во општина

повеќе...

Вонредна седница на Советот на општина Охрид по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски

По повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, проф. д-р Јован Стојаноски, Советот на Општина Охрид, денес одржа вонредна седница.

повеќе...

Стојаноски: Треба да се изнајде системско решение за соодветно управување со Охридското Езеро

Градоначалникот Јован Стојаноски на денешната вонредна седница на Советот на општина Охрид, во изјава за медиумите истакна дека беа преземени

повеќе...

Пецаков: Се надевам дека ќе ги изгласаме заклучоците, сè за доброто на биодиверзитетот на Езерото

По предлог на Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ, за денес беше закажана деветнаесеттата вонредна седница на Советот на Општина Охрид. На

повеќе...