Благодарност од семејството Стојаноски до охриѓани за нивната поддршка и почит

Семејството на прерано починатиот градоначалник на Охрид Јован Стојаноски, до сите граѓани на Охрид, упати зборови на благодарност за искажаната

повеќе...