Заев: Ненадејната смрт на Јован е загуба за академската заедница, за нашата држава, за СДСМ и за Охрид

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев заедно со заменик претседателот на Владата и министер за внатрешни работи, Оливер

повеќе...

Телеграми со сочувство по повод прераната смрт на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски

По повод прераната смрт на градоначалникот на Охрид, проф. д-р Јован Стојаноски, до неговото семејство и до Општина Охрид, постојано

повеќе...

Вонредна седница на Советот на општина Охрид по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски

По повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, проф. д-р Јован Стојаноски, Советот на Општина Охрид, денес одржа вонредна седница.

повеќе...

СДСМ: Изгубивме човек со бескрајна енергија, силна посветеност на работата и со јасна визија за Охрид

По повод ненадејната смрт на охридскиот градоначалник проф. д-р Јован Стојаноски, ОО на СДСМ Охрид испрати соопштение до медиумите во

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид со сочувство за смртта на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид изразува огромно жалење и сочувство за смртта на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски. „Со огромно жалење и

повеќе...

Премиерот Заев упати телеграма со сочувство за смртта на градоначалникот на Охрид, проф. д-р Стојаноски

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев упати телеграма со сочувство за смртта на градоначалникот на Охрид, проф. д-р

повеќе...