ГДУ: Смртноста како последица на загадениот воздух е зголемена – да се преземат итни мерки!

Граѓанско Демократската Унија (ГДУ) испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Додека не занимаваат со рекети и амнестии се угушивме.

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид: По сите неуспеси Грданоски сега ќе води и фудбалски клуб

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Несериозноста на Локалната самоуправа во раководењето со градот и понатаму

повеќе...

Далип: Престанува соработката со ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски е недоволно заинтересиран за проблемите на Египќаните

„Денес, за жал. морам да обзнанам една Одлука, која ни малку не ја посакував да ја обзнанам. Престанува соработката помеѓу

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга: Со вакво темпо, коалицијата СДСМ – ДУИ ја носи општината во банкрот и тотален колапс

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Локалната самоуправа предводена од Рамиз Мерко во договор со коалиционите

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ тргна на пат во опозиција, а на Македонија и следи обнова!

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во врска со синоќешната трибина на СДСМ одржана во Охрид „Охриѓани ги препознаа

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Иако се одвојуваат огромни суми за улично осветлување на Струга, езерското крајбрежје е обвиено во мрак

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко и неговите коалициони партнери од

повеќе...

ГДУ: Општината и градоначалникот да се запрашаат како се трошат парите на граѓаните и кој ги троши и зошто

Граѓанско Демократската Унија (ГДУ) испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Реалната слика за тоа како функционира нашата Oпштина и

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Додека Спасовски и Георгиески им замачкуваат очи на граѓаните, ситуацијата со дивоградбите не е помрдната од мртва точка

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во врска со посетата на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во Охрид

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДСМ и Георгиески нема поддршка за културата

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Културните манифестации и творештвото за СДСМ и градоначалникот Константин Георгиески

повеќе...