ДСУ „Спортска академија“ – Oхрид во понеделник ќе врши селекција за ракомет

Почитувани ученици од IX-то одделение! Понеделник 23.04.2018 во 10:30 часот ќе се одржи селекција за РАКОМЕТ во спортската сала при

повеќе...

Утре ќе се одиграат натпреварите за прво и трето место од Бизнис лигата во мал фудбал

ЈП „Билјанини Извори“ со натпреварите за прво и трето место, утре (сабота, 31.03) со почеток од 17:00 часот ја заокружува

повеќе...

Откриени неправилности во работењето на пет обложувалници на подрачјето на СВР Охрид

Со цел контрола врз нелегални обложувалници, вчера заедничка координирана акција, СВР Охрид реализира со УЈП. Контрола беше извршена во дваесет

повеќе...